Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden
< Terug naar lijst

In- en externe vacature. 24 uur per week. Locatie Arnhem

Beleidsmedewerker Veilig Thuis

Solliciteren

Veilig Thuis Gelderland-Midden is het Advies- en Meldpunt Huiselijk geweld en Kindermishandeling voor de regio Gelderland-Midden. Werken bij Veilig Thuis betekent actief zijn in een veranderende, uitdagende en innovatieve omgeving. Ben jij diegene die graag in deze omgeving komt werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Veilig Thuis is er voor iedereen. Burgers en professionals kunnen bij Veilig Thuis terecht voor advies, ondersteuning of het melden van (vermoedens van) alle vormen van huiselijk geweld en kindermishandeling. Werken bij Veilig Thuis betekent dat je gedreven bent om samen met burgers, collega’s, externe professionals en ketenpartners huiselijk geweld en kindermishandeling te stoppen en er voor te zorgen dat het voor onze cliënten beter gaat. Bij Veilig Thuis werken vakmensen op het gebied van de signalering en aanpak van alle vormen van geweld in afhankelijkheidsrelaties.

Veilig Thuis Gelderland-Midden is een organisatie van circa 65 medewerkers, merendeels in de functie van medewerker Veilig Thuis. De beleidsmedewerker vormt samen met de gedragswetenschappers, de vertrouwensartsen en werkbegeleider het stafteam. Daarnaast is er een team cliëntenadministratie en vormen de manager en twee teamleiders het managementteam.

Onze werklocatie ligt in Arnhem, met voldoende parkeergelegenheid.

Wat ga je voor ons doen? 

 • Je volgt actief landelijke, regionale beleids- en inhoudelijke ontwikkelingen op het gebied van huiselijk geweld en kindermishandeling; WMO en Jeugdwet;
 • Op basis van deze ontwikkelingen doe je proactief verbetervoorstellen voor;
 • Je vertaalt het vastgestelde beleid naar concrete voorstellen en activiteiten/projecten en voert deze samen met de collega’s uit;
 • Je werkt mee aan het ontwikkelen en implementeren van nieuwe werkwijzen en instrumenten;
 • Je evalueert de genomen stappen, concrete uitkomsten en doet op basis daarvan voorstellen tot vervolg;
 • Je participeert in (multidisciplinaire) projecten en werkt samen met collega’s van de andere Veilig Thuis organisaties en met collega’s van VGGM.

Je profiel

 • Je hebt een afgeronde opleiding op academisch niveau;
 • Je heb affiniteit met het brede werkveld van Veilig Thuis;
 • Je bent innovatief, creatief, en denkt in mogelijkheden;
 • Je beschikt over een goed beeld van de context van het beleidsterrein van de aanpak huiselijk geweld en kindermishandeling;
 • Je hebt gevoel voor verschillende verhoudingen/belangen (bestuurlijk, organisatorisch en functioneel) en je bent in staat om politieke/ bestuurlijke/inhoudelijke ontwikkelingen te vertalen naar gevolgen voor processen binnen Veilig Thuis;
 • Je bent vaardig in het ontwikkelen en implementeren van beleid en betrekt relevante sturingsinformatie in je analyse;
 • Je bent analytisch ingesteld, en gaat daarnaast pro-actief en resultaatgericht te werk;
 • Je beschikt over goede sociale en redactionele vaardigheden en bent in staat om mensen te motiveren en enthousiasmeren.

Wat heeft Veilig Thuis Gelderland Midden te bieden?
Een boeiende baan voor 24 uur per week. Afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 2724,- en maximaal € 4092,26 (cao jeugdzorg, schaal 10) bruto per maand bij een fulltime functie die is gebaseerd op een 36-urige werkweek. Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de procedure. In eerste instantie krijg je een arbeidsovereenkomst voor een jaar. Bij goed functioneren en financieel ongewijzigde omstandigheden wordt de tijdelijke arbeidsovereenkomst omgezet in arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Meer informatie en belangstelling
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Miranda Hendriksen, manager Veilig Thuis. Bereikbaar via 088-355 62 22. Als je belangstelling hebt voor de functie solliciteer dan vóór donderdag 10 januari 2019. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week van 21 januari 2019.

Regio:
Gelderland
Contracttype:
Tijdelijk, met uitzicht op vast
Werkuren:
Parttime
Startdatum:
5-12-2018
Sluitingsdatum:
09-01-2019
Locatie:
Arnhem
Contactpersonen:
Miranda Hendriksen
mobiel: +31 6 20 30 88 87
Terug naar boven