Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden
< Terug naar lijst

in-en externevacature, 36 uur per week, Arnhem

Trainee BMH Ambulancezorg of Acute zorg

Solliciteren

Ambulancezorg Gelderland-Midden verzorgt de ambulancezorg in de regio Gelderland-Midden en maakt onderdeel uit van Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM). VGGM is een complete hulpverleningsorganisatie voor brandweer en volksgezondheid (Ambulancehulpverlening en Gemeentelijke Gezondheidsdienst) voor de regio Gelderland-Midden. VGGM behartigt de belangen van vijftien gemeenten en hun 668.000 inwoners op het gebied van brandweer en volksgezondheid.

Ambulancezorg Gelderland-Midden is op zoek naar een trainee Bachelor Medisch Hulpverlener (BMH). Het betreft een leer-werktraject van maximaal 1 jaar, waarin begeleiding door een praktijkbegeleider/ ambulanceverpleegkundige plaats vindt. De trainee BMH voert niet zelfstandig werkzaamheden uit. Het traineeship zal worden uitgevoerd aan de hand van het sectoraal kader Bachelor medisch hulpverlener Ambulancezorg vanuit Ambulancezorg Nederland.

 

Wat ga je voor ons doen?

 • Je verleent ambulancezorg aan patiënten en stelt een werkdiagnose;
 • Je bepaalt de noodzakelijke handelingen en voert deze uit conform het Landelijk Protocol Ambulancezorg. De verantwoordelijkheid is groot: de BMH Ambulancezorg moet medische beslissingen nemen en snel kunnen handelen;
 • De samenwerking met de ambulancechauffeur en met ketenpartners is erg belangrijk. Je hebt veel contact met huisartsen, brandweer, politie en medewerker van de spoedeisende hulp;
 • Je krijgt de mogelijkheid een traineeship te doorlopen met het doel om na een succesvol traineeschip van maximaal een jaar, bij gebleken geschiktheid, zelfstandig als BMH Ambulancezorg te kunnen functioneren binnen de Ambulancezorg Gelderland-Midden.

 

Je profiel:

 • Je bent in het bezit van een BMH-diploma Acute zorg met uitstroomprofiel Ambulancezorg;
 • Je wilt werken en leren combineren;
 • Je bent geregistreerd in het kwaliteitsregister van de NVBMH;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
 • Je beschikt over goede sociale vaardigheden en empatisch en analystisch vermogen;
 • Je bent een teamplayer, bereid om in roosterdienst te werken en hebt een flexibele instelling;
 • Je bent bereid om na afronding van je traineeship in onze regio te blijven werken;
 • Je kunt doortastend handelen in acute medische situaties, snel schakelen en zaken goed organiseren c.q. coördineren;
 • Professioneel communiceren met hulpvragers en/of ketenpartners is een belangrijke vereiste voor deze functie, net als een klantvriendelijke beroepshouding.


Wat heeft Veiligheids- en gezondheidsregio Gelderland-Midden te bieden?

Tijdens het traineeship is aanloopschaal 50 van toepassing, minimaal € 2.336,- bruto per maand bij een fulltime functie die is gebaseerd op een 36-urige werkweek. De functionele schaal behorende bij de functie BMH Ambulancezorg is schaal 55 (maximaal € 3.917,- bruto per maand bij een fulltime functie). Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

In eerste instantie is dit een aanstelling voor 1 jaar. Aanstelling in vaste dienst is afhankelijk van goed functioneren, formatieve en budgettaire ruimte en van overige (organisatie)ontwikkelingen.

Een vaardigheid assessment en een verklaring omtrent gedrag maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Meer informatie en belangstelling

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Reggie Diets, Regionaal Opleiding Coördinator, te bereiken via telefoonnummer: 088 355 5071.

Heb je belangstelling? Solliciteer dan nu!

 

 

 

Regio:
Gelderland
Contracttype:
tijdelijke aanstelling, met uitzicht op vast
Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd
Werkuren:
Fulltime
Startdatum:
12-06-2019
Sluitingsdatum:
31-12-2019
Contactpersonen:
Reggie Diets
tel.: +31 88 355 5071
Terug naar boven