Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden

In- en externe vacature, 36 uur per week

Content creator

Kom jij ons helpen bij het ontwikkelen van eigentijdse en laagdrempelige leermiddelen voor onze brandweermensen? Voor het team Vakbekwaam bij de Brandweer Gelderland-Midden zijn we op zoek naar een Content Creator / Senior Medewerker Vakbekwaam. 

Wat ga je voor ons doen?

We zoeken een creatieve Content Creator (ofwel een productontwikkelaar met een opleidingskundige achtergrond) die samen met eindgebruikers en specialisten innovatieve leermiddelen ontwerpt, ontwikkelt en implementeert. Je werkt projectmatig aan het creëren van (leer) producten die behoeftegericht leren op de posten ondersteunt.

Daarnaast beheer je diverse Social Media en verzamel en beheer je relevante leermiddelen in digitale leeromgevingen. Als Content Creator ontwikkel je educatief materiaal zoals cursussen, trainingen en video's, waarbij je onderwijskundige principes combineert met creativiteit om boeiende en effectieve content te creëren die aansluit bij de behoeften van de doelgroep.

Wat breng je mee?

Je bent een creatieve Content Creator die geniet van het ontwikkelen van toegankelijke en gevarieerde leermiddelen. Beschik je over een HBO diploma in bijvoorbeeld de richting opleidingskunde? Dan is dit natuurlijk mooi meegenomen. Jouw uitstekende communicatieve vaardigheden zijn essentieel om beweging te creëren. Met enthousiasme zet je je in om echt iets neer te zetten. Werken met visuele middelen zoals video, foto en editing is jouw talent. Af en toe zelf voor de camera staan, vind je ook leuk. Je schrijft heldere en onderwijskundig correcte teksten en bent handig met ICT-applicaties zoals Microsoft 365, Elektronische Leeromgeving en een QR-code generator. Zelfstandig of samenwerkend pak je proactief projecten aan, met een positieve mindset en focus op persoonlijke ontwikkeling.

Verder beschik je over

  • Aantoonbaar hbo-werk- en denkniveau.
  • Kennis van de brandweer of hulpverleningsorganisaties is een pré.

Wat krijg je ervoor terug?

Kom werken bij onze organisatie die volop in beweging is! Je komt terecht in een informele organisatie en in betekenisvolle werkomgeving. Wij bieden een salaris van tot maximaal €4.544,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (schaal 9). Dit salaris is afhankelijk van jouw ervaring en opleidingsniveau.

Je ontvangt ook een vrij besteedbaar budget: het Individueel Keuze Budget (IKB). Dit is 18,63% over je salaris en biedt jou volop keuzevrijheid en zeggenschap over deze financiële ruimte. Zo kun jij keuzes maken die passen bij jouw levensfase, persoonlijke wensen en doelen. Of je nu wilt profiteren van extra bestedingsruimte om maandelijks meer te kunnen genieten, of het wilt gebruiken voor persoonlijke ontwikkeling en scholing.

Onze organisatie ondersteunt ontwikkelingswensen en investeert in jouw groei. Bovendien hebben wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden, een vitaliteitsregeling, een laptop en telefoon.

En last but not least: het gaat om een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, voorafgegaan door een tijdelijk jaarcontract. Jouw inzet, betrokkenheid en toewijding worden absoluut gewaardeerd en beloond!

Onze organisatie

Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) is een boeiende organisatie waar de hulpverlening voor Gelderland-Midden samenkomt. VGGM werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week aan publieke veiligheid en gezondheid. De Brandweer, Crisisbeheersing, GGD, Ambulancezorg, GHOR en Veilig Thuis in de regio Gelderland Midden staan 24/7 klaar voor onze ruim 700.000 inwoners uit de 15 gemeenten en de bezoekers van onze regio. Samen werken wij aan een gezonde en veilig leefomgeving voor iedereen in Gelderland Midden.

Hebben wij je interesse gewekt?

Is dit misschien jouw volgende stap in je carrière, maar heb je nog vragen? We willen graag met jou in gesprek gaan en onder het genot van een kop koffie meer vertellen over deze interessante uitdaging.

Neem voor vragen contact op met Kim Beke (Teammanager) bereikbaar via 06-31111956.

Solliciteer vóór 5 mei 2024. De eerste gesprekken vinden plaats op 16 mei 2024.

Goed om te weten

  • Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden werft mensen met de beste capaciteiten voor een functie, we laten ons niet leiden door culturele achtergrond, fysieke kenmerken, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd. Wij zijn op zoek naar mensen met talent en lef.
  • Op onze website www.vggm.nl/werkenbijvggm is meer informatie te vinden over onze organisatie en werken bij VGGM.
  • Een ontwikkelassessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Het biedt waardevolle inzichten in jouw vaardigheden en potentieel, wat bijdraagt aan een zorgvuldige beoordeling. 
  • Een verklaring van goed gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onderdeel:

Brandweerzorg

Regio:

  • Gelderland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime

Sluitingsdatum:

05-05-2024

Locatie:

Gelderland

Kantooradres:

Eusebiusbuitensingel 43 6828 HZ Arnhem