Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden

In- en externe vacature, 28,8 - 32 uur per week

Team assistent crisisbeheersing

Wil jij als team assistent de kans krijgen om een breed scala aan taken uit te voeren, variërend van administratieve ondersteuning tot het organiseren van bijeenkomsten? Voor het team crisisbeheersing zijn we op zoek naar jou!  

Wat ga je voor ons doen?

Geen dag is hetzelfde als Team assistent Crisisbeheersing. In deze rol ben je de steunpilaar van de afdeling crisisbeheersing, waarbij je zorgt voor een vlotte administratieve en secretariële ondersteuning. Dit omvat het beheer van agenda's en e-mails voor de teammanagers, waarbij je samenwerkt met collega teamassistenten en managementassistenten. Je organiseert bijeenkomsten, bereidt vergaderingen voor en maakt notulen. Daarnaast coördineer je de informatie- en communicatiestromen, behoud je overzicht over acties en ordent belangrijke thema's en documenten. Het samenbrengen en structureren van informatie is een belangrijk onderdeel van je werk. Ook bewaak je zorgvuldig deadlines, processenen en zorg je ervoor dat dit alles soepel verloopt.

Wat breng je mee?

De kandidaat die wij zoeken is flexibel, verbindend, proactief, creatief en daadkrachtig. Onze kernwaarden vakmanschap, verbindend en vertrouwen zijn ook voor jou belangrijk. Je bent georganiseerd en servicegericht. Je voelt je thuis in een omgeving waar verschillende hulpverleningsdiensten samenkomen. Je bent een stevige persoonlijkheid met aantoonbaar MBO-4 werk- en denkniveau. Jij onderscheidt jouwzelf in zelfstandigheid en stressbestendigheid. Een zeer goede beheersing van de (schriftelijke) Nederlandse taal vinden wij vanzelfsprekend.

Dit profiel geeft een richting van wat wij zoeken voor deze functie. Voldoe jij niet aan alle eisen, maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

Wat krijg je ervoor terug?

Kom werken bij onze organisatie die volop in beweging is! Je komt terecht in een informele organisatie en in betekenisvolle werkomgeving.

Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring is het salaris maximaal €3.588,00 (functionele schaal 7) op basis van een 36-urige werkweek.

Je ontvangt ook een vrij besteedbaar budget: het Individueel Keuze Budget (IKB). Dit is 18,63% over je salaris en biedt jou volop keuzevrijheid en zeggenschap over deze financiële ruimte. Zo kun jij keuzes maken die passen bij jouw levensfase, persoonlijke wensen en doelen. Of je nu wilt profiteren van extra bestedingsruimte om maandelijks meer te kunnen genieten, of het wilt gebruiken voor persoonlijke ontwikkeling en scholing. 

Onze organisatie ondersteunt ontwikkelingswensen en investeert in jouw groei. Bovendien hebben wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden, een vitaliteitsregeling, een laptop en telefoon. Ook bieden wij mogelijkheden tot het vervullen van een crisisfunctie op termijn.

En last but not least: het gaat om een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, voorafgegaan door een tijdelijk jaarcontract. Jouw inzet, betrokkenheid en toewijding worden absoluut gewaardeerd en beloond!

Onze organisatie

Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) is een boeiende organisatie waar de hulpverlening voor Gelderland-Midden samenkomt. VGGM werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week aan publieke veiligheid en gezondheid. De Brandweer, Crisisbeheersing, GGD, Ambulancezorg, GHOR en Veilig Thuis in de regio Gelderland Midden staan 24/7 klaar voor ruim 700.000 inwoners uit onze 15 gemeenten en de bezoekers van onze regio. Samen werken wij aan een gezonde en veilig leefomgeving voor iedereen in Gelderland Midden. 

Om te komen tot een toekomstbestendige en slagvaardige organisatie heeft onlangs een reorganisatie plaatsgevonden voor de onderdelen crisisbeheersing en brandweerzorg. De afdeling crisisbeheersing bereidt zich samen met gemeenten en andere organisaties voor op mogelijke rampen, crises of ernstige ongelukken. Wij onderzoeken wat er kan gebeuren in onze regio en welk effect dat heeft. Wij adviseren gemeenten en andere organisaties over te nemen maatregelen bij risico’s. Wij zorgen dat hulpverleners en medewerkers met een rol in de crises goed voorbereid zijn. Wij hebben expertise op het gebied van opleiden, trainen, oefenen, evalueren en leren in relatie tot incidenten. Daarnaast beheren wij multidisciplinaire piketten en zorgen ervoor dat onze professionals die deze piketfuncties invullen zo goed als mogelijk gefaciliteerd worden bij uitvoeren van deze nevenfunctie. 

De afdeling crisisbeheersing is een team in ontwikkeling en groeit de komende jaren naar een robuust team van ongeveer 42 FTE. Deze professionalisering en doorontwikkeling zijn belangrijke thema’s. Dat vraagt een flexibele instellingen van het team en van jou.

Hebben wij je interesse gewekt?

Is dit misschien jouw volgende stap in je carrière, maar heb je nog vragen? We willen graag met jou in gesprek gaan en onder het genot van een kop koffie meer vertellen over deze interessante uitdaging.

Neem voor vragen contact op met Sandra Thomassen (Teammanager Crisisbeheersing) via 06-31997300.

Solliciteer vóór woensdag 1 mei 2024. De gesprekken vinden plaats in week 19.

Goed om te weten

  • Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden werft mensen met de beste capaciteiten voor een functie, we laten ons niet leiden door culturele achtergrond, fysieke kenmerken, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd. Wij zijn op zoek naar mensen met talent en lef.
  • Op onze website www.vggm.nl/werkenbijvggm is meer informatie te vinden over onze organisatie en werken bij VGGM. 
  • Een verklaring van goed gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onderdeel:

Crisisbeheersing

Regio:

  • Gelderland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

01-05-2024

Locatie:

Arnhem

Kantooradres:

Eusebiusbuitensingel 43 6828 HZ Arnhem