Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden

in-en externe functie, 32 uur per week, Arnhem

Data-analist

Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) is een boeiende organisatie waar de hulpverlening voor Gelderland-Midden samenkomt; een hulpverleningsorganisatie voor brandweer en volksgezondheid. We blussen branden, reanimeren, vaccineren, werken aan het voorkomen van incidenten en doen nog veel meer voor de inwoners in onze regio.

Je komt te werken bij
De missie van de afdeling Algemene Gezondheidszorg (AGZ) is het bewaken, beschermen en verbeteren van de publieke gezondheid, onder het motto “Gezond zijn, gezond blijven”. De afdeling bestaat uit diverse teams: Infectieziektebestrijding, Tuberculosebestrijding, Seksuele Gezondheid, Reizigersadvisering, Forensische Geneeskunde, Milieu & Gezondheid, Openbare Geestelijke Gezondheid en Zorg en Toezicht.


Voor het team Openbare Geestelijke Gezondheid(OGGZ) zijn wij op zoek naar een data-analist.

Wat ga je voor ons doen?
Voor de gemeente Arnhem voeren wij o.a. de opdracht toegang Maatschappelijke opvang uit. Jouw belangrijkste taak als data-analist is het verzorgen van rapportages op beleidsniveau. Je maakt daarvoor gebruik van data uit het clientvolgsysteem. Je werkt nauw samen met de andere leden van het team OGGZ om in afstemming met hen duiding te geven aan de data. Daarnaast werk je ook samen met de data engineers binnen VGGM voor het ontsluiten van data in het datawarehouse.

Het team van de OGGZ is vanuit haar publieke verantwoordelijkheid op verschillende fronten actief om het vangnet te organiseren voor kwetsbare burgers die buiten het reguliere zorgstelsel vallen (bijvoorbeeld dak- en thuis lozen, personen met onbegrepen gedrag (zorgwekkende zorgmijders)

Verdere taken
Je vormt samen met de deskundigen uit team OGGZ dé informatiebron voor het management en de teams. Je zet informatie en gegevens om in gevraagd en ongevraagd advies. Je zet de verschillende databronnen om in tactische en operationele informatie. Je houdt zicht op de verschillende processen en signaleert als eerste onregelmatigheden in de operatie. Je draagt zorg voor het aanleveren van sturings- en verantwoordingsinformatie en werkt op dit vlak nauw samen met andere adviseurs, bijvoorbeeld op gebied van beleid en kwaliteit.

Naast de taken voor team OGGZ, wat het grootste deel is van je taken, voer je ook werkzaamheden uit voor team Toezicht in het kader van planning en capaciteit. Inzet voor andere teams binnen AGZ behoort in de toekomst ook tot de mogelijkheden.

Je profiel

  • Je hebt een afgeronde opleiding op academisch niveau en bij voorkeur 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je hebt ervaring met het opbouwen en beheren van rapportages en datamodellen in Power BI (Must);
  • Je hebt ervaring met Power BI en DAX, ervaring met Excel en SQL heeft een pre;
  • Je bent analytisch ingesteld, een sterke procesmatige denker en gaat proactief en resultaatgericht te werk;
  • Je bent proactief en communicatief vaardig en kan zowel zelfstanding als in een team goed functioneren;
  • Je bent innovatief, creatief en denkt in mogelijkheden;
  • Je bent in staat operationele of strategische vraagstukken te vertalen naar stuurinformatie.

Wat heeft Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden te bieden?

  • een boeiende baan voor 32 uur per week;
  • het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 5.773,- (functionele schaal 11,CAO Arbeidsvoorwaarden VGGM) bruto per maand bij een volledig dienstverband van 36 uur per week;
  • individueel keuze budget van 18,63% (maandelijks besteedbaar) Hiermee kan je bijvoorbeeld fiscaal voordeliger een fiets kopen, extra verlofdagen kopen of inzetten voor extra inkomen);
  • een gezellige actieve personeelsvereniging;
  • ruime opleidings- en trainingsmogelijkheden;
  • een vitaliteitsregeling met een ruim aanbod (gratis sporten achter ons gebouw bij de Brandweer);
  • pensioen via het ABP, 70% voor werkgever.

 

Je krijgt eerst een aanstelling voor een jaar. Of je daarna een vaste aanstelling krijgt, hangt af van je functioneren en overige organisatieontwikkelingen.

 

Meer informatie en belangstelling
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Dieuwke Vos, teammanager OGGZ via 088-355 6307. Als je belangstelling hebt voor deze functie, solliciteer dan 12 mei.

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze functie? Solliciteer dan vóór 12 mei 2024.

VGGM stimuleert een inclusieve cultuur waarin iedereen die voor en met ons werkt zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelt, ongeacht waar je geboren bent, wat jouw achtergrond is, wat je gelooft of van wie je houdt.

Binnen VGGM weten we heel goed zelf kandidaten te bereiken. Uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.

 

Onderdeel:

GGD

Regio:

  • Gelderland

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Sluitingsdatum:

13-05-2024

Contracttype:

Dit is een tijdelijke aanstelling van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling

Locatie:

Arnhem

Contactpersonen:

Dieuwke Vos

tel.: 088-355 6307

Kantooradres:

Eusebiusbuitensingel 43 6828 HZ Arnhem