Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden

Interne vacature, 32-36 uur per week

Senior Adviseur HRM

Als Senior Adviseur HRM voor Ambulancezorg Gelderland-Midden (AGM) krijg heb je een afwisselende en uitdagende baan. Je ondersteunt het management bij complexe vraagstukken, leidt projecten en geeft deskundig HR-advies. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen en speelt een sleutelrol in het verbeteren van ons HR-beleid. Ben jij klaar voor deze stevige functie? 

Wat ga je voor ons doen? 

Als senior adviseur HRM ben je business partner voor het management en de directie bij complexe personeels- en organisatievraagstukken. Je levert strategisch advies en zoekt naar oplossingen voor uitdagende HR- en rechtspositionele kwesties, zodat ons beleid effectief blijft.

Je denkt mee over de bedrijfsvoering en werkt samen met verschillende expertises om processen te verbeteren. Dit biedt jou de kans om invloed uit te oefenen op de algehele strategie en de samenwerking tussen afdelingen te versterken. Als projectleider stuur je afdeling overstijgende projecten aan en zorg je voor een succesvolle uitvoering, waarbij je je leiderschap en projectmanagementvaardigheden kunt laten zien.

In je rol ondersteun je ook de frontoffice bij complexe vragen over HR-beleid en zorg je ervoor dat medewerkers goed geholpen worden. Je helpt bij het vinden van oplossingen en zorgt ervoor dat het beleid goed wordt toegepast. Tegelijkertijd betrek je collega’s van de backoffice bij specialistische vragen om deskundige oplossingen te bieden.

Je blijft regie houden over het HR-advies en waarborgt de consistentie en kwaliteit van HR-initiatieven. Dit biedt je de kans om een leidende rol te spelen en HR-processen te coördineren. Binnen het team HRM treed je op als sparringpartner en krijg je een nog nader te bepalen organisatie breed HR thema als eerste deskundige Als sparringpartner binnen het HRM-team biedt je advies en ideeën ter ondersteuning van je collega’s, wat bijdraagt aan hun ontwikkeling en het teamresultaat.

Wat breng je mee? 

Onze nieuwe collega is minimaal 32 uur beschikbaar en als geen ander in staat in het omgaan met de vaak tegenstrijdige belangen en weerstand binnen de organisatie. Je blijft daarbij onafhankelijk en kunt objectief kritisch de ontwikkelingen beschouwen, van daaruit belangenvrij signaleren en adviseren en desgewenst daarop beleid ontwikkelen. Dit vanuit de visie dat mensen het verschil maken tussen gemiddeld en goed functioneren van de organisatie. Jouw oplossingsgerichte en ondernemende mentaliteit maakt jou de perfecte aanvulling op ons team 
 
Verder beschik je over; 

  • Minimaal 5 jaar ervaring als allround HR adviseur in een vergelijkbare werkomgeving. 
  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van HRM of vergelijkbaar. 
  • Aantoonbaar kennis van relevante wet- en regelgeving en (maatschappelijke) ontwikkelingen op het HRM-vakgebied.  
  • Kennis van de is de CAO ambulancezorg, heeft een voorkeur

Wat krijg je ervoor terug? 

Kom werken bij onze organisatie die volop in beweging is! Je komt terecht in een informele organisatie en in betekenisvolle werkomgeving. 

Wij bieden een salaris van maximaal €6.143,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (schaal 11). Dit salaris is afhankelijk van jouw ervaring en opleidingsniveau. 

Je ontvangt ook een vrij besteedbaar budget: het Individueel Keuze Budget (IKB). Dit is 18,63% over je salaris en biedt jou volop keuzevrijheid en zeggenschap over deze financiële ruimte. Zo kun jij keuzes maken die passen bij jouw levensfase, persoonlijke wensen en doelen. Of je nu wilt profiteren van extra bestedingsruimte om maandelijks meer te kunnen genieten, of het wilt gebruiken voor persoonlijke ontwikkeling en scholing. 

Onze organisatie ondersteunt ontwikkelingswensen en investeert in jouw groei. Bovendien hebben wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden, een vitaliteitsregeling, een laptop en telefoon. 

En last but not least: het gaat om een aanstelling voor onbepaalde tijd, voorafgegaan door een tijdelijke aanstelling van één jaar. Jouw inzet, betrokkenheid en toewijding worden absoluut gewaardeerd en beloond! 

Onze organisatie 

Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) is een boeiende organisatie waar de hulpverlening voor Gelderland-Midden samenkomt. VGGM werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week aan publieke veiligheid en gezondheid. De Brandweer, GGD, Ambulancezorg, GHOR, Veilig Thuis en Crisisbeheersing in de regio Gelderland Midden staan 24/7 klaar voor ruim 700.000 inwoners uit de 15 gemeenten en de bezoekers van onze regio.

Ambulancezorg Gelderland-Midden (AGM) is, als onderdeel van de VGGM, verantwoordelijk voor de ambulancezorg in de regio Gelderland-Midden. AGM kent een veelzijdig werkgebied met grote steden, maar ook veel natuurgebied zoals de Veluwe. Verder wordt intensief samengewerkt met ketenpartners in de regio en specifiek de Ambulancezorg Gelderland Zuid. AGM staat voor samen kwalitatief hoogwaardige zorg voor alle inwoners en ketenpartners die een (acute) zorgvraag hebben.

Bij ons werken ca. 250 medewerkers op de Meldkamer Ambulancezorg (MKA), binnen de rijdende dienst en een bedrijfsbureau (i.o.) ter ondersteuning van de bedrijfsvoering processen. AGM kent 5 opkomstlocaties in de regio: Arnhem, Elst en Zevenaar (team Oost) en Ede en Barneveld (team West).

Daarnaast is er een Zorg Coördinatie Centrum (ZCC) voor overige spoedzorg en gepland vervoer, in samenwerking met huisartsen, ziekenhuizen, acute GGZ en acute wijkzorg.

Team HRM  

Als senior adviseur HRM word je onderdeel van het team HRM binnen de afdeling bedrijfsvoering. Samen met 25 enthousiaste collega's, elk met hun eigen specialisme, zorgen we voor een werkomgeving waarin talent wordt gewaardeerd en gestimuleerd. Met een hands-on mentaliteit werken we aan een personeelsbeleid dat aansluit bij de groei van onze organisatie. Onze afdeling kenmerkt zich door korte lijnen en een informele sfeer, waarin we regelmatig ideeën uitwisselen en successen vieren. Met oog voor innovatie en persoonlijke ontwikkeling dragen we bij aan een positieve werkcultuur waar iedereen zich thuis voelt. Wil je nog meer weten over het team en de rol van HRM lees dan 'Zo'n baan vind ik nergens anders'

Hebben wij je interesse gewekt? 

Is dit misschien jouw volgende stap in je carrière, maar heb je nog vragen? We willen graag met jou in gesprek gaan en onder het genot van een kop koffie meer vertellen over deze interessante uitdaging. 

Neem voor vragen contact op met Janneke Snellink (Teammanager HRM) via telefoonnummer 06-31997207.  

Solliciteer vóór maandag 23 september 2024. De eerste gesprekken vinden plaats op woensdag 25 of vrijdag 27 september 2024.

Goed om te weten 

  • Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden werft mensen met de beste capaciteiten voor een functie, we laten ons niet leiden door culturele achtergrond, fysieke kenmerken, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd. Wij zijn op zoek naar mensen met talent en lef. 
  • Op onze website www.vggm.nl/werkenbijvggm is meer informatie te vinden over onze organisatie en werken bij VGGM. 
  • Standplaats voor deze functie is Arnhem. Werkzaamheden kunnen in de gehele veiligheidsregio zijn waarbij flexibele inzetbaarheid is vereist. 
  • Een (ontwikkel)assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. 
  • Een verklaring van goed gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. 
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Onderdeel:

Bedrijfsvoering

Regio:

  • Gelderland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime
Parttime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

22-09-2024

Contracttype:

Tijdelijke aanstelling, met uitzicht op vast

Locatie:

Arnhem

Contactpersonen:

Janneke Snellink

tel.: 06-3199 7207

Kantooradres:

Eusebiusbuitensingel 43 6828 HZ Arnhem