Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden

in-en externe functie, 32-36 uur per week, Arnhem

Verpleegkundige middencomplexe zorg

Wil je in jouw vakgebied een zelfstandige rol en tegelijkertijd graag samenwerken met collega’s? Wij bieden je een mooie uitdaging als verpleegkundige voor de niet-spoedeisende ambulancezorg. Binnen onze organisatie noemen wij dat het midden complex ambulancevervoer (MCA). Om goed aan deze functie te kunnen beginnen zorgen wij ervoor dat je een gedegen opleiding krijgt.

Wie zijn wij?

Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) is een boeiende organisatie waar de hulpverlening voor Gelderland-Midden samenkomt. VGGM werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week aan publieke veiligheid en gezondheid. De Brandweer, GGD, Ambulancezorg, GHOR, Veilig Thuis en Crisisbeheersing in de regio Gelderland Midden staan 24/7 klaar voor ruim 700.000 inwoners uit de 15 gemeenten en de bezoekers van onze regio.

Ambulancezorg Gelderland-Midden (AGM) is, als onderdeel van de VGGM, verantwoordelijk voor de ambulancezorg in de regio Gelderland-Midden. AGM kent een veelzijdig werkgebied met grote steden, maar ook veel natuurgebied zoals de Veluwe. Verder wordt intensief samengewerkt met ketenpartners in de regio en specifiek de Ambulancezorg Gelderland Zuid. AGM staat voor samen kwalitatief hoogwaardige zorg voor alle inwoners en ketenpartners die een (acute) zorgvraag hebben.

Bij ons werken ca. 250 medewerkers op de Meldkamer Ambulancezorg (MKA), binnen de rijdende dienst en een bedrijfsbureau (i.o.) ter ondersteuning van de bedrijfsvoering processen. AGM kent 5 opkomstlocaties in de regio: Arnhem, Elst en Zevenaar (team Oost) en Ede en Barneveld (team West).

Daarnaast is er een Zorg Coördinatie Centrum (ZCC) voor overige spoedzorg en gepland vervoer, in samenwerking met huisartsen, ziekenhuizen, acute GGZ en acute wijkzorg.

Je komt te werken in een team met betrokken en toegankelijke managers en waar de lijnen kort zijn.  Buiten het werk om zijn er volop activiteiten om elkaar beter te leren kennen en hebben we een actieve personeelsvereniging.

Wat ga je voor ons doen?
Als verpleegkundige binnen het MCA ben je samen met je collega de hele dag onderweg. De patiënten die je begeleidt variëren enorm in zorgbehoefte en complexiteit. De ene patient breng je van thuis naar een hospice en het volgende moment heb je een patient in je ambulance die van de hartbewaking van het ene naar het andere ziekenhuis moet worden overgeplaatst. Op die manier wordt er over de dag gezien een beroep gedaan op al je kwaliteiten als mens en als professional. Die kwaliteiten op het juiste moment en op de juiste manier inzetten zijn jou op het lijf geschreven. Verder is het belangrijk om te vermelden dat ambulancezorg in ontwikkeling is. De eisen die worden gesteld aan (ambulance-)zorg maken dat wij als ambulancedienst nadrukkelijk investeren in het anticiperen op die ontwikkelingen. Overigens doen wij dat daar waar mogelijk samen met onze partners in de keten van (acute) zorg. Als verpleegkundige op het MCA moet je het dus leuk vinden om in die ontwikkelingen mee te gaan.

Het team MCA bestaat uit ongeveer 20 medewerkers. Je diensten starten voornamelijk in Arnhem, al starten er ook diensten in Ede.

  • Je wordt ingezet bij alle vormen van planbaar vervoer. Denk aan het vervoer van een patient van thuis naar een verpleeghuis of bij een overplaatsing tussen twee ziekenhuizen.
  • Je draagt zorg voor de veiligheid van de patiënt
  • Je begeleidt patiënten met midden complexe zorg, waarbij de vitale functies stabiel zijn. Het in kaart brengen, bewaken en anticiperen op veranderingen in de vitale functies hoort bij je werkzaamheden.
  • Je werkt in een rooster met onregelmatige diensten. Het gaat om dag-, avond- en weekenddiensten. Er is geen sprake van nachtdiensten
  • Je verricht naast de zorg voor de patiënt de bijbehorende administratieve en logistieke werkzaamheden

 

Wat heb je nodig?

  • Je hebt in elk geval een diploma verpleegkundige op mbo-4 niveau, inclusief BIG registratie
  • Je bent bereid de opleiding ‘verpleegkundige midden complexe ambulancezorg’ te volgen. Deze opleiding duurt circa 9 weken en wordt volledig vergoed door ons.
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • Je moet je assertief kunnen opstellen waarbij je ten alle tijden respectvol blijft in de relatie.
  • Je moet je eigen grenzen kunnen bewaken en je zoekt van nature het overleg met andere belanghebbenden als jouw grenzen bereikt worden
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Stressbestendigheid, flexibiliteit en inlevingsvermogen zijn onmisbaar voor deze functie

 

Wat bieden wij jou?

  • Een professionele en uitdagende organisatie met focus op kwaliteit d.m.v. opleidingen, trainingen en persoonlijke ontwikkeling voor vakbekwame professionals
  • Wij onderscheiden ons door een groot scholingsaanbod en een hoog opleidingsniveau. Dat betekent: veel vrijheid om ervoor te zorgen dat je bevoegd en bekwaam blijft als ambulanceprofessional
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao ambulancezorg: salaris maximaal € 4.015,- (FWG schaal 45) bruto per maand bij een 36-urige werkweek, exclusief onregelmatigheidstoeslag
  • Een aanstelling voor 1 jaar met de intentie dit te vervolgen met een vast dienstverband, afhankelijk van goed functioneren en organisatieontwikkelingen
  • Een aantrekkelijk pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals de mogelijkheid tot zelfroosteren, een pensioenregeling bij het ABP, een goede reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een sportbijdrage.

 

Wil je meer informatie en/of reageren?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Aico Gerritsen, Teammanager Ambulancezorg Gelderland-Midden, via telefoon: 088-355 52 64

Als je belangstelling hebt voor deze functie solliciteer dan uiterlijk vrijdag 27 september 2024. De sollicitatiegesprekken zijn gepland in de eerste helft van oktober. Wij plannen op in dienst treden bij VGGM per december 2024 en/of kwartaal 1 van 2025. Dit gaat uiteraard in overleg met jou.

Een praktijkassessment is onderdeel van de procedure.

In het kader van artikel 4 van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) maakt de vergewisplicht ook onderdeel uit van de procedure. Dat betekent dat we in afstemming met jou informatie opvragen bij je (laatste) leidinggevende in je functie als zorgverlener.

Onderdeel:

Ambulance

Regio:

  • Gelderland

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Sluitingsdatum:

26-09-2024

Contracttype:

Dit is een tijdelijke arbeidsovereenkomst met de intentie deze voor onbepaalde tijd te verlengen

Locatie:

Arnhem

Contactpersonen:

Aico Gerritsen

tel.: 088-355 5264

Kantooradres:

Meander 401 6825 LS Arnhem