Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden

In- en extern, 32-36 uur per week

Specialist facility

Ben jij klaar voor een uitdagende en regisserende rol in een dynamische omgeving waar jouw bijdrage écht het verschil maakt? Bij VGGM zoeken we een specialist Facility die ons team komt versterken. In een wereld waar veiligheid, gezondheid, samenwerking en efficiëntie hand in hand gaan, is geen dag hetzelfde.

Als Specialist Facility krijg je een inkijk in de diversiteit van de werkgebieden van de GGD, Ambulancedienst, Brandweer, Bedrijfsvoering en Veilig Thuis.

Wij zoeken een professional die oog heeft voor eenheid in verscheidenheid en vanuit die gedachte zorgt dat de facilitaire diensten en huisvesting van VGGM goed geregeld zijn. Als je het daarnaast leuk vindt om een project op te pakken, afspraken te maken met gemeenten, leveranciers en collega’s of mee te denken met een nieuw systeem om het werk makkelijker te maken is dit echt een functie voor jou!

Wat ga je voor ons doen?

Je werk is heel divers en dat maakt het voor jou ook leuk. Je hebt veel contact met interne stakeholders, van jeugdverpleegkundigen tot brandweervrijwilligers, ambulancechauffeurs of het management. Maar ook met gecontracteerde leveranciers zoals het schoonmaakbedrijf, onderhoudspartijen of vastgoedafdelingen van gemeentes. Dit vraagt niet alleen om een procesmatige kant, maar zeker ook een menselijke, verbindende rol.

In de diversiteit van gebruikers, gebouwen en contracten, zoek je altijd een zekere mate van standaardisatie, maar weet je ook in te schatten wanneer maatwerk nodig en gewenst is. Dit neem je mee in de uitvoering van en regie op leveranciers- en contractmanagement van de facilitaire contracten en het vertalen van de klantvraag naar de facilitaire werkprocessen.

Je bent samen met je collega-specialist aanspreekpunt op het gebied van facilitaire projecten en vraagstukken. Samen met de coördinatoren gebouwbeheer zorg je voor het borgen van de dienstverlening op zowel uitvoerend als financieel vlak. Het opstellen van plannen van aanpak, opdrachtformuleringen, projectmatig werken in de rol van opdrachtnemer en hierbij ook verantwoording afleggen is jouw tweede natuur.

Naast de lopende zaken staan het verbeteren van de facilitaire werkprocessen gericht op toekomstbestendige dienstverlening en verschillende huisvestingsprojecten op de agenda. Net als een aantal aanbestedingen van facilitaire diensten zoals de centrale schoonmaak, toegangscontrole en de koffievoorziening. Duurzaamheid is vanzelfsprekend ook een belangrijk thema waar jij je bijdrage aan wil leveren. Vanuit jouw expertise begeleidt je hierbij de stakeholders in alle stappen die doorlopen moeten worden. Je zorgt voor de juiste informatie zodat besluiten onderbouwd genomen kunnen worden.

Wat breng jij mee?

Je bent een positief kritisch ingesteld persoon met een klantgerichte en resultaatgerichte instelling. Daarnaast schakel je gemakkelijk op meerdere niveaus en communiceer je op een heldere en duidelijke manier. Daarbij weet je draagvlak te creëren en mensen mee te nemen in je ideeën, waarbij je oog houdt voor context van de organisatie. Je vindt het een uitdaging om je collega’s op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Tot slot vind je het leuk mee te bouwen aan een organisatie die in beweging is.

Verder beschik je over:

  • Hbo-werk- en denkniveau met afgeronde opleiding;
  • Kennis van hoe een (semi)publieke organisatie werkt en bij voorkeur ervaring met aanbesteden van facilitaire diensten binnen een publieke organisatie;
  • Inhoudelijke kennis op het gebied van facilitaire dienstverlening;
  • Ervaring met het verbeteren van facilitaire werkprocessen;
  • Ervaring op het gebied van huisvestingstrajecten is een pré.

Wat krijg je ervoor terug? 

Kom werken bij onze organisatie die volop in beweging is! Je komt terecht in een informele organisatie en in betekenisvolle werkomgeving. 

Wij bieden een salaris van maximaal €6143,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (schaal 11). Dit salaris is afhankelijk van jouw ervaring en opleidingsniveau. 

Je ontvangt ook een vrij besteedbaar budget: het Individueel Keuze Budget (IKB). Dit is 18,63% over je salaris en biedt jou volop keuzevrijheid en zeggenschap over deze financiële ruimte. Zo kun jij keuzes maken die passen bij jouw levensfase, persoonlijke wensen en doelen. Of je nu wilt profiteren van extra bestedingsruimte om maandelijks meer te kunnen genieten, of het wilt gebruiken voor persoonlijke ontwikkeling en scholing. 

Onze organisatie ondersteunt ontwikkelingswensen en investeert in jouw groei. Bovendien hebben wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden, een vitaliteitsregeling, een laptop en telefoon. 

 En last but not least: het gaat om een aanstelling voor onbepaalde tijd, voorafgegaan door een tijdelijke aanstelling van één jaar. Jouw inzet, betrokkenheid en toewijding worden absoluut gewaardeerd en beloond! 

Onze organisatie

Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) is een boeiende organisatie waar de hulpverlening voor Gelderland-Midden samenkomt. VGGM werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week aan publieke veiligheid en gezondheid. De Brandweer, Crisisbeheersing, GGD, Ambulancezorg, GHOR en Veilig Thuis in de regio Gelderland Midden staan 24/7 klaar voor onze ruim 700.000 inwoners uit de 15 gemeenten en de bezoekers van onze regio. Samen werken wij aan een gezonde en veilig leefomgeving voor iedereen in Gelderland Midden.

Het team Facility

Samen met het team zorg je voor professionele ontwikkeling en invulling van de facilitaire dienstverlening. Team Facility maakt onderdeel uit van de afdeling Bedrijfsvoering en is net als de afdeling volop in ontwikkeling. Vanuit het programma Samen.Beter.Bedrijfsvoeren bouwen we de komende periode aan een toekomstbestendige organisatie.

Het team Facility bestaat uit 2 specialisten, 2 coördinatoren gebouwbeheer, een ondersteunend medewerker facility, 3 technisch medewerkers en 4 kantinemedewerkers. Het team bestaat uit zelfstandig werkende professionals op het eigen vakgebied die hun eigen verantwoordelijkheid kennen en nemen. Je komt te werken in een hecht team. De sfeer wordt als prettig en informeel ervaren. Het team werkt nauw samen met de medewerkers in de brandweerorganisatie die zich bezighouden met het oplossen van storingen en klein onderhoud. We verbinden ook met collega’s van andere veiligheidsregio’s.

Hebben wij je interesse gewekt? 

Is dit misschien jouw volgende stap in je carrière, maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met Kimberley de Rover (Specialist Facility) via 088 355 58 48 of Wouter Willigenburg (Specialist Facility) via 088 355 5860. Zij vertellen je graag meer over deze interessante uitdaging.

 Als je belangstelling hebt voor de functie solliciteer dan vóór maandag 28 oktober 2024. De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 4 november 2024. Een eventueel tweede gesprek zal zijn op maandag 11 november 2024.

 Goed om te weten 

  • Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden stimuleert een inclusieve cultuur waarin iedereen die voor en met ons werkt zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelt, ongeacht waar je geboren bent, wat jouw achtergrond is, wat je gelooft of van wie je houdt.
    Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • Op onze website www.vggm.nl/werkenbijvggm is meer informatie te vinden over onze organisatie en werken bij VGGM. 

Onderdeel:

Bedrijfsvoering

Regio:

  • Gelderland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

27-10-2024

Contracttype:

Tijdelijk met uitzicht op vast

Locatie:

Arnhem

Contactpersonen:

Kimberley de Rover

tel.: 088-3555848

Wouter Willigenburg

tel.: 088 355 5860

Kantooradres:

Eusebiusbuitensingel 43 6828 HZ Arnhem