Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden
< Terug naar lijst

Gedragswetenschapper Veilig Thuis

Solliciteren

Veilig Thuis Gelderland-Midden is het Advies- en Meldpunt Huiselijk geweld en Kindermishandeling voor de regio Gelderland-Midden. Werken bij Veilig Thuis betekent actief zijn in een veranderende, uitdagende en innovatieve omgeving. Ben jij diegene die graag in deze omgeving komt werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Veilig Thuis is er voor iedereen. Burgers en professionals kunnen bij Veilig Thuis terecht voor advies, ondersteuning of het melden van (vermoedens van) alle vormen van huiselijk geweld en kindermishandeling. Werken bij Veilig Thuis betekent dat je gedreven bent om samen met burgers, collega’s, externe professionals en ketenpartners huiselijk geweld en kindermishandeling te stoppen en er voor te zorgen dat het voor onze cliënten beter gaat. Bij Veilig Thuis werken vakmensen op het gebied van de signalering en aanpak van alle vormen van geweld in afhankelijkheidsrelaties.

Veilig Thuis Gelderland-Midden is een organisatie van circa 65 medewerkers, merendeels in de functie van medewerker Veilig Thuis. De gedragswetenschappers vormen samen met de vertrouwensartsen, beleidsmedewerker en de werkbegeleider het stafteam. Daarnaast is er een team cliëntenadministratie en vormen de manager en twee teamleiders het managementteam.

Onze werklocatie ligt in Arnhem, met voldoende parkeergelegenheid.

Wat ga je voor ons doen?
De gedragswetenschapper binnen Veilig Thuis Gelderland-Midden draagt zorg voor de inhoudelijke coaching richting de medewerkers. Veilig Thuis heeft vanaf 1 januari 2019 een nieuwe opdracht die voortkomt uit de verbeterde meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling Je bent ondersteunend in het vernieuwde primaire proces waarin besluitvorming in alle soorten en maten (acuut, op basis van soms summiere, anonieme informatie, na uitgebreid onderzoek, met conflicterende belangen), maar altijd gericht op veiligheid en verbinding met de cliënt, centraal staat. Daarnaast adviseer en ondersteun je de medewerkers vanuit jouw specifieke expertise. Ook bewaak je de consistentie in, en inhoudelijke kwaliteit van, de inzet door de medewerkers Veilig Thuis. Je bent verantwoordelijk voor de eigen deskundigheidsbevordering en levert een bijdrage aan de deskundigheid van betrokken collega’s van Veilig thuis. Tot slot initieer je tevens methodiekontwikkeling binnen een sterk gedreven verander- en verbetercultuur.

Je profiel:

  • Academisch werk- en denkniveau: afgeronde opleiding (ontwikkelings-)psychologie en/of orthopedagogiek;
  • Je beschikt over de beroepsregistratie SKJ; Kennis van (erkende) therapeutische (crisis)interventies en behandelmethoden, ervaring in het beoordelen van psychodiagnostiek;
  • Kennis van persoonlijkheidsproblematiek, gedragsproblemen, verslavingsproblematiek, LVB;
  • Kennis van complexe gezinsdynamiek en de signalen van alle vormen van huiselijk geweld, kindermishandeling en seksueel misbruik;
  • Kennis van en ervaring met (acute) veiligheidsplanning en het maken van veiligheidsafspraken (bij de begeleiding van crisisinterventies);
  • Vervullen van achterwacht functie in verband met 24-uurs bereikbaarheid VT;
  • In bezit van een rijbewijs; Analytisch, stressbestendig, besluitvaardig, resultaatgericht en organisatiesensitief;
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Wat heeft Veilig Thuis Gelderland Midden te bieden?
Een boeiende baan voor 24 uur per week. Afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 3.054,42 en maximaal € 4.707,94 (cao jeugdzorg, schaal 11) bruto per maand bij een fulltime functie die is gebaseerd op een 36-urige werkweek. Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Een verklaring omtrent gedrag maakt onderdeel uit van de procedure. In eerste instantie krijg je een arbeidsovereenkomst van 1 jaar. Bij goed functioneren en financieel ongewijzigde omstandigheden wordt de tijdelijke arbeidsovereenkomst omgezet in arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.


Meer informatie en belangstelling

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Miranda Hendriksen, manager Veilig Thuis. Ook Mariska Schönberger en Jet Vermey, beiden gedragswetenschapper bij Veilig Thuis staan je graag te woord. Je kunt ons bereiken via 088-355 62 22. Als je belangstelling hebt voor de functie solliciteer dan vóór donderdag 10 januari 2019. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week van 21 januari 2019.

Regio:
Gelderland
Contracttype:
In- en externe vacature. 24 uur per week. Locatie Arnhem.
Werkuren:
Parttime
Startdatum:
05-12-2018
Sluitingsdatum:
09-01-2019
Locatie:
Arnhem
Contactpersonen:
Miranda Hendriksen
mobiel: +31 6 20 30 88 87
Terug naar boven