Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden
< Terug naar lijst

In- en externe vacature, 32 uur per week, regio breed

Chauffeur Zorgvervoer

Solliciteren

Heb jij een MBO opleiding afgerond (minimaal niveau 3) en affiniteit met het verlenen van zorg? Ben je een ervaren chauffeur die makkelijk de weg vindt? Beschik je over een flinke dosis stressbestendigheid en inlevingsvermogen? Dan zoekt Ambulancezorg Gelderland-Midden jou als chauffeur zorgvervoer!

Ambulancezorg Gelderland-Midden verzorgt de ambulancezorg in de regio Gelderland-Midden en maakt onderdeel uit van Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM). Ambulancezorg Gelderland-Midden onderscheidt zich door een groot scholingsaanbod en een hoog opleidingsniveau. Dat betekent veel vrijheid om er voor te zorgen dat je bevoegd en bekwaam blijft als ambulanceprofessional. Daarnaast staat de deur van het teammanagement altijd open en kun je makkelijk bij hen binnenlopen. De managers zijn betrokken en de lijntjes kort. Ook je collega’s zijn erg betrokken en professioneel. Buiten het werk om zijn er volop activiteiten om elkaar beter te leren kennen, bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse teamdagen, de kerstborrel of één van de activiteiten die onze personeelsvereniging organiseert.

Wat ga je voor ons doen?

 • Je verricht medisch assisterende taken onder verantwoordelijkheid van de zorgbegeleider;
 • Je begeleidt de patiënten en zijn/haar omgeving;
 • Je vervoert op verantwoorde wijze de patiënt per zorgambulance.

Wat vragen we van jou?

 • Een diploma op minimaal MBO-niveau 3, bij voorkeur richting zorg / hulpverlening (MBO-verzorgende niveau 3 is een pré);
 • Aantoonbare affiniteit met de zorg / hulpverlening;
 • Een geldig EHBO diploma Oranje Kruis mét reanimatie;
 • Uitstekende rijvaardigheid, minimaal 4 jaar in bezit van rijbewijs B en in bezit van rijbewijs C1;
 • Een goed oriëntatie vermogen en bij voorkeur een gedegen regiokennis;
 • Klantgericht, goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Competenties: stressbestendigheid, collegialiteit, creativiteit en inlevingsvermogen;
 • Mogelijk in de toekomst doorgroei naar de functie van ambulancechauffeur en de bereidheid om daarvoor aan de Academie voor Ambulancezorg (AvA) een diploma te behalen, gedurende de opleiding is een dienstverband van 36 uur noodzakelijk.

Wat heeft Veiligheids- en gezondheidsregio Gelderland-Midden te bieden?

 • Een professionele en uitdagende organisatie met focus op kwaliteit d.m.v. opleidingen, trainingen en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden voor vakbekwame professionals;
 • Teams met opkomstlocaties in de steden Arnhem en Ede. Je werkt in de hele regio;
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao ambulancezorg: salaris minimaal € 1.788,- (inpassingsnummer 6) en maximaal € 2.798,- (inpassingsnummer 22) bruto per maand bij een 36-urige werkweek exclusief onregelmatigheidstoeslag;
 • Een aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband afhankelijk van goed functioneren, formatie en budgettaire ruimte en overige organisatie ontwikkelingen;
 • Een aantrekkelijk pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals de mogelijkheid tot zelfroosteren, een pensioenregeling bij het ABP, een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een sportbijdrage.

Meer informatie en belangstelling

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Leandra Wolf, teammanager Ambulancezorg Gelderland-Midden, via telefoonnnumer: 088-355 5076. Als je belangstelling hebt voor deze functie solliciteer dan vóór 6 maart 2020. De sollicitatiegesprekken en assessments zijn gepland op 23 maart 2020 en het arbeidsvoorwaardengesprek op 25 maart 2020. 

Een medisch assisterend assessment, een rijvaardigheidstest, een (medische) aanstellingskeuring en een verklaring omtrent goed gedrag maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Regio:
Gelderland
Contracttype:
Tijdelijke, met uitzicht op vast
Werkuren:
Parttime
Startdatum:
10-02-2020
Sluitingsdatum:
05-03-2020
Contactpersonen:
Leandra Wolf
tel.: +31 88 355 5076
Terug naar boven